NAZIV PROJEKTA:

Povećanje konkurentnosti PLIN-PROJEKT d.o.o. optimiziranjem poslovnih procesa kroz uvođenje integriranog IKT rješenja

euFond

OZNAKA PROJEKTA: KK.03.2.1.19.1061

Svrha projekta: 

Svrha realizacije projekta je jačanje konkurentnosti i učinkovitosti te tržišne pozicije društva PLIN PROJEKT d.o.o. na tržištu energenata optimiziranjem poslovnih procesa kroz uvođenje integriranog IKT rješenja.

Uvođenje novog integriranog IKT rješenja omogućiti će integraciju ključnih poslovnih procesa, kvalitetno planiranje, organizaciju, provedbu i kontrolu poslovanja, visoku kvalitetu proizvoda i usluga, efikasnije upravljanje financijskim, materijalnim i ljudskim resursima, te točne i pravovremene informacije kao preduvjet za kvalitetno upravljanje.

Provedba projekta osigurava dugoročnu održivost poslovanja, omogućuje povećanje kapaciteta, unapređenje efikasnosti i produktivnosti, te kvalitetno pozicioniranje tvrtke na tržištu energenata RH.

 

Očekivani rezultati projekta

1. NABAVLJENA I INSTALIRANA INFORMATIČKA I KOMUNIKACIJSKA OPREMA, UREĐAJI I SOFTVERI

2. RAZVIJENO I IMPLEMENTIRANO INTEGRIRANO IKT RJEŠENJE

3. UNAPREĐENA ZNANJA I VJEŠTINE DJELATNIKA ZA RAD NA NOVOM IKT RJEŠENJU,

4. PROJEKT USPJEŠNO PROVEDEN U OKVIRU PLANIRANOG PRORAČUNA I PLANIRANOG VREMENSKOG OKVIRA

 

Ukupna vrijednost projekta: 1.735.169,32kn
Ukupno prihvatljivi troškovi: 296.500,00 kn
Sufinanciranje EU: 222.375,00 kn
Razdoblje provedbe projekta:      01.10.2019. – 01.10.2020.

Kontakt osoba:  DEAN GNJIDIĆ, direktor.

Poveznice:  www.strukturnifondovi.hr  .

 0800 200 225
Prijava stanja brojila - E-mail
  plinprojekt@plinprojekt.hr
Prijašnje stanje brojila:
Trenutno stanje brojila:
Cijena potrošenog plina (A):
Fiksna mj. naknada (B):
Porezna osnovica (A+B):
PDV (25%):
UKUPNO:

Plin Projekt portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Plin Projekt se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Plin Projekt može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Plin Projekt koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd. Plin Projekt portal obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Plin Projekt se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Plin Projekt portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Plin Projekt portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Plin Projekt portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Plin Projekt portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Autorska prava

Plin Projekt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Moslavina Plin portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Plin Projekt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontakt

Više informacija o pravilima korištenja Plin Projekt portala možete dobiti na e-mail adresi plinprojekt@plinprojekt.hr.