VAŽNO! - Očitanje potrošnje prirodnog plina - građanstvo

Obavještavamo cijenjene potrošače da će zbog uvođenja posebnih mjera na nacionalnoj razini prouzrokovanih pojavom korona virusa, Plin Projekt  za period od 1.1. do 31.3. 2020. vršiti obračun potrošnje prirodnog plina na temelju dojave građana o stanju plinomjera i na temelju procjene za one potrošače plina koji ne dostave stanje plinomjera.

 

Iznimno će se očitati brojila koja se nalaze na javnim površinama, tj. u stambenim zgradama prilikom kojih nije potreban ulazak u privatan posjed:

 • Nova Gradiška: Naselje Urije 1-27, Cvjetni trg A-D, Bana Josipa Jelačića 4A-4D  i Ulici Zrinskih 
 • Novska: Trg Đure Sabe 1-6, Radnička 1 i 2  (A-F), i Posavska 3 i 3 A 

Molimo potrošače plina da ukoliko žele obračun na temelju stvarnog stanja plinomjera da sami očitaju stanje i dostave nam najkasnije do 06. travnja stanje plinomjera:

 • putem web obrasca na: www.plinprojekt.hr/prijava
 • mailom na ocitanje@plinprojekt.hr ili plinprojekt@plinprojekt.hr , mail mora sadržavati osnovne  podatke koji se nalaze na računu za plin: Ime Prezime, Adresu, serijski broj plinomjera ili Ident.oznaku OMM-a, očitano stanje ili fotografiju plinomjera sa vidljivim serijskim brojem i stanjem (kao na FOTOGRAFIJI 1 !)
 • pomoću VIBER aplikacije na 091 361 9977 , poruka mora sadržavati osnovne  podatke koji se nalaze na računu za plin: Ime Prezime, Adresu, serijski broj plinomjera ili Ident.oznaku OMM-a, očitano stanje ili fotografiju plinomjera sa vidljivim serijskim brojem i stanjem (kao na FOTOGRAFIJI 1 !)
 • pomoću WhatsApp aplikacije na 091 361 9977 , poruka mora sadržavati osnovne  podatke koji se nalaze na računu za plin: Ime Prezime, Adresu, serijski broj plinomjera ili Ident.oznaku OMM-a, očitano stanje ili fotografiju plinomjera sa vidljivim serijskim brojem i stanjem (kao na FOTOGRAFIJI 1 !)
 • osobno na broj telefona:
  • Nova Gradiška i okolica: 035 331-260 ili 035 361-999
  • Novska i Lipovljani: 044 676-755 ili 044 608-983
  • Garčin i Donji Andrijevci: 035 330-073 ili 035 361-999

Očitanje plina

 FOTOGRAFIJA 1

Očitanje plina 2

FOTOGRAFIJA 2

U slučaju bilo kakvih problema DEŽURNA SLUŽBA dostupna je 0-24h na brojeve telefona 035 361 999 ili besplatni telefon 0800 200 225

Uključimo se svi u borbu protiv nevidljivog neprijatelja COVID-19 i ostanimo doma! Zbog Vašeg i našeg zdravlja!

 

 0800 200 225
Prijava stanja brojila - Internet
Prijava stanja brojila - E-mail
  ocitanje@plinprojekt.hr
  plinprojekt@plinprojekt.hr
Prijašnje stanje brojila:
Trenutno stanje brojila:
Cijena potrošenog plina (A):
Fiksna mj. naknada (B):
Porezna osnovica (A+B):
PDV (25%):
UKUPNO:

Plin Projekt portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Plin Projekt se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Plin Projekt može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Plin Projekt koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd. Plin Projekt portal obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Plin Projekt se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Plin Projekt portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Plin Projekt portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Plin Projekt portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Plin Projekt portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Autorska prava

Plin Projekt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Moslavina Plin portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Plin Projekt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontakt

Više informacija o pravilima korištenja Plin Projekt portala možete dobiti na e-mail adresi plinprojekt@plinprojekt.hr.