Zadnje Obavijesti
24.8.2022.
Natječaj za nabavu prirodnog plina za pokrivanje gubitaka plina u distribucijskom sustavu

PLIN-PROJEKT d.o.o. provodi projekt

'Povećanje konkurentnosti PLIN-PROJEKT d.o.o. optimiziranjem poslovnih procesa kroz uvođenje integriranog IKT rješenja.

'Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj'

euFond

 


OBAVIJEST ZA KRAJNJE KUPCE PLIN PROJEKTA D.O.O.

 

Obavještavamo krajnje kupce da je 9. srpnja 2020. tvrtka E.ON Hrvatska postala stopostotnim vlasnikom tvrtke za distribuciju i opskrbu plina Plin Projekt d.o.o. E.ON je jedan od vodećih opskrbljivača plinom i električnom energijom u Hrvatskoj te jedna od vodećih energetskih kompanija u Europi sa 50 milijuna kupaca u 15 zemalja.

 


O nama


Plin Projekt je distributer prirodnog plina za područje Nove Gradiške i okolice. Posluje kao dio E.ON grupe, jedne od vodećih energetskih kompanija u Europi sa 50 milijuna kupaca plina i električne energije u 15 europskih zemalja.

Direktori: Božidar Đurković i Dean Gnjidić


Misija


Naša misija je kontinuirano, pouzdano i ekonomično opskrbljivati prirodnim plinom sve sadašnje i potencijalne potrošače sa našega distributivnog područja, pritom nudeći kvalitetnu i ekološki najprihvatljiviji energent na tržištu.

Vizija


Želimo uspostaviti sustav najviših standarda kvalitete kako bi smo učvrstili i proširili svoju tržišnu poziciju te povećali konkurentnost. U distribuciji i prodaji prirodnog plina želimo osigurati ekološki čistu okolinu upotrebom prirodnog plina kao primarnog energenta u kućanstvu i poduzetništvu.

Iz povijesti

Još sedamdesetih godina, kada je plin spojen u Novsku i Pakrac, a nešto kasnije i u Požegu, u Novoj Gradiški su pokrenute pripreme za plinofikaciju, računajući na nastavak gradnje posavskog plinovodnog sustava, dalje na istok prema Slavonskom Brodu. Nažalost, ove se nade nisu ostvarile, jer je izgradnja magistralnog plinovodnog sustava zastala, a Nova Gradiška je ostala "na listi čekanja".

No, nakon višegodišnjeg čekanja, svjesni da prirodni plin neće tako skoro doći do našega grada, gradski oci, poslovni ljudi i građani Nova Gradiške odlučili su sami riješiti pitanje plinofikacije grada, primjenom tehnologije miješanja propana i butana sa zrakom, čime se dobiva plinovita smjesa s karakteristikama prirodnog plina. Ovo je veoma bitno za budućnost, jer će se prirodni plin upustiti u postojeći plinski sustav, bez izmjena na plinskim trošilima, dok će postrojenje za proizvodnju miješanog plina ostati kao strateška rezerva. Tog veoma zahtjevnog projekta, s kojim je u Hrvatskoj bilo vrlo malo iskustva (izuzev grada Rijeke), prihvatila se novogradiška tvrtka Plin Projekt d.o.o.

Nakon velikih početnih poteškoća zbog nedostatka kapitala i uz velike napore, ali zavidnim entuzijazmom i optimizmom, pronađeni su pogodni partneri voljni financijski podržati ovaj projekt, koji je tada i realiziran zajedničkim ulaganjima talijanskih i hrvatskih tvrtki te je novogradiški Plin Projekt postao respektabilna tvrtka za opskrbu i distribuciju plina.

U srpnju 2020. godine postali smo dio njemačkog E.ON-a, koji je jedan od najjačih operatora europskih energetskih mreža i infrastrukture povezane s energijom te pružatelj naprednih rješenja za više od 50 milijuna kupaca diljem Europe. Poslovnim aktivnostima u Hrvatskoj upravlja tvrtka E.ON Hrvatska d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, koja je 9. srpnja 2020. postala stopostotnim vlasnikom Plin Projekta.

E.ON Hrvatska predvodnik je konsolidacije tržišta plina u Republici Hrvatskoj i dosad je akvizirala četiri kompanije za distribuciju plina: Koprivnica plin-distribuciju plina d.o.o., Montcogim plinaru d.o.o., Moslavinu Plin d.o.o. i Plin Projekt d.o.o. Više informacija pronađite na eon.hr

 0800 200 225
Prijava stanja brojila - E-mail
  plinprojekt@plinprojekt.hr
Prijašnje stanje brojila:
Trenutno stanje brojila:
Cijena potrošenog plina (A):
Fiksna mj. naknada (B):
Porezna osnovica (A+B):
PDV (25%):
UKUPNO:

Plin Projekt portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Plin Projekt se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Plin Projekt može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Plin Projekt koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd. Plin Projekt portal obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Plin Projekt se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Plin Projekt portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Plin Projekt portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Plin Projekt portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Plin Projekt portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Autorska prava

Plin Projekt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Moslavina Plin portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Plin Projekt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontakt

Više informacija o pravilima korištenja Plin Projekt portala možete dobiti na e-mail adresi plinprojekt@plinprojekt.hr.