• Zadnje Obavijesti
    24.3.2020.
    ODLUKA O IZNOSU TARIFNIH STAVKI ZA JAVNU USLUGU OPSKRBE PLINOM ZA RAZDOBLJE OD 1. TRAVNJA DO 31. PROSINCA 2020. TE ZA RAZDOBLJE OD 1. SIJEČNJA DO 31. OŽUJKA 2021.
Zadnje Obavijesti
24.3.2020.
ODLUKA O IZNOSU TARIFNIH STAVKI ZA JAVNU USLUGU OPSKRBE PLINOM ZA RAZDOBLJE OD 1. TRAVNJA DO 31. PROSINCA 2020. TE ZA RAZDOBLJE OD 1. SIJEČNJA DO 31. OŽUJKA 2021.

OBAVIJEST O PRIMANJU STRANAKA Nova Gradiška, Alojzija Stepinca 36 i Novska, Radnička 15

Zbog novonastale situacije uzrokovane koronavirusom (COVID-19) PLIN-PROJEKT d.o.o. do daljnjeg neće primati stranke osobno već će se komunikacija obavljati isključivo putem telefona i to:

Nova Gradiška:

Telefon 035-361-999 i broja za hitne intervencije 0800-200-225 ili adrese elektroničke pošte plinprojekt@plinprojekt.hr.

Novska:

Telefon 044-676-755 i broja za hitne intervencije 0800-200-225 ili adrese elektroničke pošte plinprojekt@plinprojekt.hr.

Gore navedene mjere provoditi će se od 16.03.2020. do opoziva.

Molimo stranke za razumijevanje

16.03.2020.

Uprava društva

O nama


Plin Projekt d.o.o. je distributer prirodnog plina za područje Grada Nova Gradiška i okolice. Svrha ove stranice je da naši sadašnji i budući korisnici saznaju uvjete našeg poslovanja i pružanja usluga, te da im se pruži mogućnost davanja sugestija, pohvala, primjedbi i pritužbi na naš rad.

Direktor: Ivan Heli, dipl.ing.


Misija


Naša misija je kontinuirano, pouzdano i ekonomično opskrbljivati prirodnim plinom sve sadašnje i potencijalne potrošače sa našega distributivnog područja, pritom nudeći kvalitetnu i ekološki najprihvatljiviji energent na tržištu.

Vizija


Želimo uspostaviti sustav najviših standarda kvalitete kako bi smo učvrstili i proširili svoju tržišnu poziciju te povećali konkurentnost. U distribuciji i prodaji prirodnog plina želimo osigurati ekološki čistu okolinu upotrebom prirodnog plina kao primarnog energenta u kućanstvu i poduzetništvu.

Iz povijesti

Još sedamdesetih godina, kada je na zapadu plin spojen u Novsku i Pakrac, a na istoku nešto kasnije u Požegu, u Novoj Gradiški su pokrenute pripreme za plinofikaciju, računajući na nastavak gradnje posavskog plinovodnog sustava, dalje na istok prema Slavonskom Brodu. Nažalost ove se nade nisu ostvarile, jer je izgradnja magistralnog plinovodnog sustava zastala, a Nova Gradiška je ostala "na listi čekanja".

No, nakon višegodišnjeg čekanja, svjesni da prirodni plin neće tako skoro doći do njihova grada, gradski oci, poslovni ljudi i građani Nova Gradiške, odlučili su sami riješiti pitanje plinofikacije svoga grada, primjenom tehnologije miješanja propana i butana sa zrakom, čime se dobiva plinovita smjesa s karakteristikama prirodnog plina. Ovo je veoma bitno za budućnost, jer će se prirodni plin, upustiti u postojeći plinski sustav, bez izmjena na plinskim trošilima, dok će postrojenje za proizvodnju mješanog plina ostati kao strateška rezerva. Tog veoma zahtjevnog projekta, s kojim je u Hrvatskoj bilo vrlo malo iskustva (izuzev grada Rijeke), prihvatila se novogradiška tvrtka "PLIN-PROJEKT" d.o.o.

Nakon velikih početnih poteškoća, zbog nedostatka kapitala, uz velike napore, ali zavidnim entuzijazmom i optimizmom, pronađeni su pogodni partneri voljni financijski podržati ovaj projekt, koji je tada i realiziran zajedničkim ulaganjima talijanskih i hrvatskih tvrtki, te je novogradiški PLIN-PROJEKT d.o.o. Alojzija Stepinca 36, 35400 NOVA GRADIŠKA postao respektabilna tvrtka za opskrbu i distribuciju plina

 0800 200 225
Prijava stanja brojila - Telefon
Nova Gradiška i okolica:
  035 361-999
  035 331-260
Novska i Lipovljani:
  044 676-755
  044 608-983
Garčin i Donji Andrijevci:
  035 330-073
  035 361-999
Prijava stanja brojila - Internet
Prijava stanja brojila - E-mail
  ocitanje@plinprojekt.hr
  plinprojekt@plinprojekt.hr
Prijava stanja brojila - Viber
  091 361 9977
Prijava stanja brojila - WhatsApp
  091 361 9977
Prijašnje stanje brojila:
Trenutno stanje brojila:
Cijena potrošenog plina (A):
Fiksna mj. naknada (B):
Porezna osnovica (A+B):
PDV (25%):
UKUPNO:

Plin projekt portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Plin projekt se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Plin projekt može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Plin projekt koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd. Plin projekt portal obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Plin projekt se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Plin projekt portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Plin projekt portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Plin projekt portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Plin projekt portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Autorska prava

Plin projekt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Moslavina Plin portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Plin projekt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontakt

Više informacija o pravilima korištenja Plin projekt portala možete dobiti na e-mail adresi plinprojekt@plinprojekt.hr.