Promjena vlasništva


Prilikom promjene vlasništva poslovnog ili stambenog prostora ili objekta potrošači koji koriste uslugu distribucije i opskrbe prirodnim plinom distributera Plin Projekta d.o.o. Nova Gradiška obvezni su osobno (kupac , prodavatelj ili obje stranke) doći u sjedište distributera tj. na adresu Alojzija Stepinca 36, Nova Gradiška te dostaviti potrebnu dokumentaciju ovisno o stjecanju vlasništva. Pod istim se podrazumijeva Ugovor o kupoprodaji nekretnine, Ugovor o darivanju, Ugovor o doživotnom uzdržavanju i dr. Prilikom prijenosa vlasništva kupac će biti upoznat sa stanjem dugovanja na potrošnom mjestu koje se mora podmiriti kako bi se mogao izvršiti prijenos vlasništva. Ukoliko na potrošnom mjestu postoji dugovanje nad kojim je pokrenuta sudska ili javnobilježnička ovrha, a prodavatelj isto nije podmirio, kupac preuzima sve obveze o podmirenju neutuženog iznosa dugovanja, a sukladno čl. 452 Zakona o obveznim odnosima (NN 53/91) koji glasi:

Pristupanje dugu u slučaju preuzimanja neke imovinske cjeline

 

  • 1) Osoba na koju prijeđe na temelju ugovora neka imovinska cjelina (poduzeće i sl.) pojedinca ili pravne osobe,ili dio te cjeline, odgovara za dugove koji se odnose na tu cjelinu, odnosno na njezin dio,pored dosadašnjeg imatelja i solidarno s njim, ali samo do vrijednosti njezine aktive.
  • 2) Nema pravnog učinka prema vjerovnicima odredba ugovora kojom bi se isključivala ili ograničavala odgovornost utvrđena u stavku 1. ovog članka.

 

 0800 200 225
Prijava stanja brojila - E-mail
  plinprojekt@plinprojekt.hr
Prijašnje stanje brojila:
Trenutno stanje brojila:
Cijena potrošenog plina (A):
Fiksna mj. naknada (B):
Porezna osnovica (A+B):
PDV (25%):
UKUPNO:

Plin Projekt portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Plin Projekt se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Plin Projekt može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Plin Projekt koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd. Plin Projekt portal obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Plin Projekt se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Plin Projekt portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Plin Projekt portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Plin Projekt portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Plin Projekt portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Autorska prava

Plin Projekt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Moslavina Plin portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Plin Projekt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontakt

Više informacija o pravilima korištenja Plin Projekt portala možete dobiti na e-mail adresi plinprojekt@plinprojekt.hr.