Obavijesti


16.3.2015.

OBAVIJEST POTROŠAČIMA

Cijenjeni potrošači, Plin-Projekt d.o.o. započeti će sa akontacijskom naplatom potrošnje plina, sukladno Općim uvjetima za opskrbu prirodnim plinom (NN 158/13) članak 16.st.2.

Cijenjeni potrošači,

Plin-Projekt d.o.o. započeti će sa akontacijskom naplatom potrošnje plina, sukladno Općim uvjetima za opskrbu prirodnim plinom (NN 158/13) članak 16.st.2.: "Iznimno od stavka 1.ovog članka obračunsko razdoblje za obračunska mjesta krajnjeg kupca iz tarifnog modela TM1,TM2,TM3 i TM4 može iznositi tri ili šest mjeseci".

Akontacijski obračun temelji se na prosjeku potrošnje plina za iste mjesece prethodne godine.

U slučaju više uplaćenog akontacijskog iznosa od stvarno potrošenog plina, potrošač se nalazi u preplati, a u slučaju manje uplaćenog akontacijskog iznosa, distributer će razliku potrošenog plina obračunati prilikom ispostavljanja računa za redovno očitanje.

Obračun će se vršiti po slijedećem rasporedu:

Travanj - akontacijski obračun
Svibanj - akontacijski obračun
Lipanj - akontacijski obračun
29.lipnja 2015. - 03.srpnja 2015.g. - redovno očitanje,
obračun po stvarnom očitanju za (travanj,svibanj i lipanj)

Krajnji kupac koji koristi javnu uslugu, može s opskrbljivačem u obvezi javne usluge ugovoriti dostavu mjesečnih očitanja stanja plinomjera, na temelju kojih je opskrbljivač u obvezi javne usluge dužan obračunati iznos mjesečne novčane obveze za isporučeni plin, što se smatra nestandardnom uslugom. Usluga se naplaćuje 12,30 kn s PDV-om.

Cjenik nestandardnih usluga odobren je od strane HERE i nalazi se na našoj web stranici www.plinprojekt.hr. Ukoliko želite obračun potrošnje po stvarnom očitanju potrebno je sklopiti ugovor sa opskrbljivačem plina.

Sve informacije možete dobiti na sljedeći način:

Plin Projekt d.o.o.

A. Stepinca 36

35400 Nova Gradiška

e-mailom: plinprojekt@plinprojekt.hr

ili osobno u službi za reklamacije

besplatni telefon 0800-200-225

 

OBAVIJEST POTROŠAČIMA O NAČINU PODNOŠENJA PISANOG PRIGOVORA NA PRUŽENU USLUGU:

Kupac plina ako je nezadovoljan pruženom uslugom može podnijeti pisani prigovor (čl.10.st.4.Zakona o zaštiti potrošača, NN41/14) u poslovnim prostorijama opskrbljivača plinom uz potvrdu primitka;

- putem pošte :PLIN-PROJEKT d.o.o., A.Stepinca 36, 35400 Nova Gradiška
- putem telefaxa na broj:(035)361-999 il
- putem elektronske pošte: plinprojekt@plinprojekt.hr

Opskrbljivač je dužan u pisanom obliku odgovoriti na prigovore potrošača u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

 0800 200 225
Prijava stanja brojila - Internet
Prijava stanja brojila - E-mail
  ocitanje@plinprojekt.hr
  plinprojekt@plinprojekt.hr
Prijašnje stanje brojila:
Trenutno stanje brojila:
Cijena potrošenog plina (A):
Fiksna mj. naknada (B):
Porezna osnovica (A+B):
PDV (25%):
UKUPNO:

Plin Projekt portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Plin Projekt se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Plin Projekt može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Plin Projekt koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd. Plin Projekt portal obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Plin Projekt se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Plin Projekt portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Plin Projekt portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Plin Projekt portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Plin Projekt portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Autorska prava

Plin Projekt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Moslavina Plin portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Plin Projekt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontakt

Više informacija o pravilima korištenja Plin Projekt portala možete dobiti na e-mail adresi plinprojekt@plinprojekt.hr.