Obavijesti


25.9.2020.

OBAVIJEST ZA KRAJNJE KUPCE PLIN PROJEKTA

Obavještavamo krajnje kupce da je 9. srpnja 2020. tvrtka E.ON Hrvatska postala stopostotnim vlasnikom tvrtke za distribuciju i opskrbu plina Plin Projekt d.o.o.

 

Obavještavamo krajnje kupce da je 9. srpnja 2020. tvrtka E.ON Hrvatska postala stopostotnim vlasnikom tvrtke za distribuciju i opskrbu plina Plin Projekt d.o.o. E.ON je jedan od vodećih opskrbljivača plinom i električnom energijom u Hrvatskoj te jedna od vodećih energetskih kompanija u Europi sa 50 milijuna kupaca u 15 zemalja.

Važno je naglasiti da Vaš distributer i opskrbljivač plinom u obvezi javne usluge i dalje ostaje Plin Projekt. Vaši trenutni ugovorni uvjeti opskrbe plinom u obvezi javne usluge ostaju nepromijenjeni.

Ulaskom u E.ON-ovu obitelj, Plin Projekt Vam je u mogućnosti ponuditi najnižu cijenu plina u Hrvatskoj! Naša tržišna ponuda za kućanstva uključuje:

- 8,05 posto nižu cijenu plina od cijene plina u obvezi javne usluge koju trenutno imate

- poklon vjernosti za prvih tisuću kupaca koji sklope novi ugovor o opskrbi

Kako biste ostvarili ovu atraktivnu ponudu koja u Vaš dom donosi značajnu uštedu na režijama, potrebno je popuniti i potpisati obrazac zahtjeva i ugovor o opskrbi plinom, koje smo poštom uputili na Vašu adresu.

Popunjen i potpisan obrazac zahtjeva te jedan popunjen i potpisan primjerak ugovora molimo poštom povratno pošaljite u Plin Projekt koristeći priloženu kuvertu s već plaćenom poštarinom. Ako želite, navedenu dokumentaciju isto tako možete dostaviti osobno u poslovnice Plin Projekta.

Za više informacija o ovoj atraktivnoj ponudi, molimo kontaktirajte nas putem telefona na broj 035 361 999 ili nam se obratite pismenim putem na e-mail plinprojekt@plinprojekt.hr

 

 0800 200 225
Prijava stanja brojila - E-mail
  plinprojekt@plinprojekt.hr
Prijašnje stanje brojila:
Trenutno stanje brojila:
Cijena potrošenog plina (A):
Fiksna mj. naknada (B):
Porezna osnovica (A+B):
PDV (25%):
UKUPNO:

Plin Projekt portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Plin Projekt se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Plin Projekt može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Plin Projekt koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd. Plin Projekt portal obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka. Plin Projekt se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Plin Projekt portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pravila korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Plin Projekt portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Plin Projekt portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Plin Projekt portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Autorska prava

Plin Projekt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Moslavina Plin portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Plin Projekt povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Kontakt

Više informacija o pravilima korištenja Plin Projekt portala možete dobiti na e-mail adresi plinprojekt@plinprojekt.hr.